Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι runners της Αθήνας έτρεξαν για τους ωκεανούς στο RUN FOR THE OCEANS 2019, συμμετέχοντας έτσι στην παγκόσμια πρωτοβουλία της adidas για τη σωτηρία των ωκεανών από τα πλαστικά απορρίμματα. Οι δρομείς συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στην Παραλία Μπατή, στο Φάληρο, και μόλις δόθηκε το έναυσμα έτρεξαν τη διαδρομή των 3 ή 6 χλμ, καταγράφοντας τα χιλιόμετρα που διένυσαν στην εφαρμογή Runtastic. Η adidas, για κάθε χιλιόμετρο που καταγράφηκε στην εφαρμογή παγκοσμίως, μεταξύ 8 και 16 Ιουνίου, προσέφερε $1 στο πρόγραμμα Parley Ocean School, πετυχαίνοντας σε χρόνο ρεκόρ τον στόχο της συγκέντρωσης $1,5 εκατ.

Φέτος, μαζί με τους πάνω από 400 δρομείς, έτρεξαν και πολλοί γνωστοί φίλοι της adidas και υποστηρικτές του RUN FOR THE OCEANS, όπως οι Ευαγγελία Τσιορλίδα, Νάντια Μπουλέ, Τόνια Σωτηροπούλου, Ιλένια Γουίλιαμς, Ελένη Βουλγαράκη, Αποστόλης Τότσικας, Άλεξ Κάβδας, Δημήτρης Λαγιόπουλος, Steve Onemanshow, Αθηνά Κοΐνη, αλλά και οι trainers Ελεάνα Λίμα, Αλεξάνδρα Ρίζου, Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου, ενώ στα decks του πάρτι που ακολούθησε το run, τη μουσική επέλεγε η Xenia Ghali.
adidas RFTO Ghali 2
Μέσω της συνεργασίας τους, η adidas και το Parley for the Oceans έχουν συγκεντρώσει τεράστιες ποσότητες πλαστικών απορριμμάτων από θαλάσσια περιβάλλοντα και παράκτιες περιοχές, μετατρέποντας από το 2015 τα Ocean Plastic® σε αθλητικά είδη. Με την παρουσίαση της σειράς 2019 Parley, η adidas φτάνει στο ορόσημο των 11 εκατομμυρίων παπουτσιών που θα παραχθούν από ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα και απόβλητα, ενώ παρουσιάζει το παπούτσι Alphabounce + Parley και μία νέα σειρά αθλητικών ενδυμάτων, στο δρόμο προς την εκπλήρωση του στόχου της για το 2024, που είναι η εξάλειψη της χρήσης παρθένου πολυεστέρα από όλα τα προϊόντα της.
adidas RFTO Sotiropoulou 2

Μπείτε στη συζήτηση στο @adidasrunning στο Instagram και το Facebook, με #RunForTheOceans

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *