Η μέρα του γάμου για μία γυναίκα είναι μία από τις πιο σημαντικές στη ζωή της (αν όχι η πιο σημαντική) και σίγουρα όλες θέλουμε να είναι όπως ακριβώς την έχουμε ονειρευτεί και την έχουμε φανταστεί. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως το τελευταίο που όλες θα θέλαμε είναι να μας έρθει περίοδος εκείνη την ημέρα. Μοιάζει με εφιάλτη και μόνο η σκέψη.

Αν η περίοδός σου είναι σταθερή κάθε μήνα σίγουρα δεν κινδυνεύεις από αυτό, αν όμως ο κύκλος σου είναι κάπως ασταθής, τότε μάλλον θα πρέπει να είσαι κάπως πιο προσεκτική εκείνες τις μέρες. Τι μπορείς όμως να κάνεις αν τύχει τελικά κι έρθει εκείνη την πιο ακατάλληλη μέρα ever;

Αρχικά μπορείς να επισκεφθείς τη/τον γυναικολόγο σου και να μιλήσεις μαζί της, προκειμένου να βρείτε μία λύση να την καθυστερήσετε. Σίγουρα ως ειδικός θα μπορέσει να σε βοηθήσει καλύτερα. Αν ωστόσο το είχες αμελήσει τελείως και σου έρθει τη μέρα του γάμου σου, το παν είναι να μην πανικοβληθείς. Δεν χρειάζεται να χαλάσεις την πιο όμορφη μέρα σου για ένα τόσο φυσιολογικό αν μη τι άλλο θέμα.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *